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Effective Date: October 13, 1995 Subject:  Identification of C.A. employees in the
C.A. Manual

Reference: MRR - Part V, Section 2(A)(5)

ISSUE: Does a manufacturer=s C.A. manual have to identify employees in charge of the
compliance assurance program by name or by title?

INTERP: MRR, Part V, Section 2(A)(5) states in part that AEmployees in charge of the
compliance assurance program must be identified, and their training and qualifications
specified.@  On October 13, 1995, the Commission, at the RDC=s recommendation,
decided that a manufacturer=s compliance assurance manual  must identify by name both
the employee in charge of the compliance assurance program and the assistant or, if
there is no assistant, the second in charge.  The manual must also indicate the total
number of employees in the compliance assurance program and specify their titles and
qualifications.
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